Gepolierde betonvloer parkeergarage
Ter plaatse gestort beton voor particulieren en ondernemingen

Voor een kwalitatieve, gepolierde betonvloer in uw parkeergarage rekent u op het vakmanschap van Van Linden bvba. De referentie voor ter plaatse gestort beton voor particulieren en ondernemingen.

De vloer van uw garage moet stevig, robuust en onderhoudsvriendelijk zijn. Toevallig zijn dat de belangrijkste eigenschappen van een gepolierde betonvloer. In uw parkeergarage, atelier of andere plaats waar veel voertuigen passeren, is een kwalitatieve, gepolierde betonvloer een absolute must.

Gietvloer voor parkeergarage

Een gietvloer van Van Linden bvba is bestand tegen zware lasten, scheurt niet en is bovendien 100% waterdicht. Sporen van rubber en olie zijn makkelijk te verwijderen. Ook bijtende stoffen dringen moeilijker door in uw gepolierde gietvloer.

Omdat we naast het gieten van betonvloeren ook enorme expertise bieden op het vlak van kelderbouw, kunnen we uw parkeergarage van A tot Z bouwen. Na de bronbemaling beginnen we met het storten van een ruwe funderingsplaat, zetten bekisting op voor de betonwanden en storten het beton. Uiteraard bouwen we uw parkeergarage helemaal in lijn met het technische plan. We houden rekening met eventuele uitsparingen voor leidingen en buizen, hellingsgraden, bochten en hoeken.

Onze specialiteit is ter plaatse gestort beton met de nadruk op waterdichtheid

Gepolierde betonvloer voor particulieren

Ook als u bij in de garage bij u thuis een gepolierde betonvloer wil laten storten, kan u rekenen op de uitgebreide expertise van Van Linden bvba. Onze gietvloeren zijn kwalitatief en onderhoudsvriendelijk waardoor ze zich perfect lenen voor gebruik in uw garage of onder uw carport. Een betonvloer wordt gegoten en is daarom volledig aanpasbaar naar uw situatie. De mogelijkheden zijn dan ook zo goed als eindeloos.

Geïnteresseerd?

Vul onderstaande formulier in en ontvang geheel vrijblijvend uw offerte op maat.

  Uw gegegevens
  Uw project  • Gelieve enkel de relevante documenten toe te voegen
  • Maximum bestandsgrootte 4MB
  • Toegestane bestandstypes: pdf, xls, doc, jpg, gif, png

  Velden met een * zijn vereist

  Waarom u kiest voor Van Linden bvba

  • 25 jaar ervaring
  • Bouwkundig ingenieur
  • Meewerkend patroon
  • Effici├źnte werkwijze
  • Snelle uitvoering van de werken