Betonvloer voor buiten
Betonnen vloerplaat voor tuin, oprit of terras

Als u een betonvloer voor buiten wilt laten gieten, rekent u steeds op Van Linden bvba. Onze garantie is een professioneel gegoten, betonnen vloerplaat voor uw tuin, oprit of terras.

De tijd dat beton enkel in loodsen en fabriekshallen gebruikt werd, ligt al een hele poos in het verleden. Vandaag de dag worden betonvloeren meer en meer gegoten bij particulieren. Niet enkel in uw woning. Ook voor buiten zijn de mogelijkheden voor gegoten betonvloeren eindeloos.

Betonvloer voor tuin of terras

Eén van de vele mogelijkheden is het gieten van een betonnen vloerplaat in uw tuin of op uw terras. Verzakkingen en het verschijnen van ongewenst onkruid tussen de voegen behoren voorgoed tot het verleden wanneer u kiest voor een betonnen vloerplaat. Voor de uiteindelijke afwerking van uw terras in beton, kan u kiezen voor een:

 • Gebezemde betonvloer

  Een patroon van ruwe bezemstrepen zorgt voor verbeterde anti slip eigenschappen bij uw betonvloer. Bezemen is de meest ruwe afwerkingsvorm voor uw gegoten vloerplaat.

 • Gevlinderde of gepolierde betonvloer

  Uw vloerplaat wordt net zo lang gepolierd tot het patroon volledig verdwenen is wat uw betonvloer een strak, eigentijds karakter geeft. Een gevlinderde betonvloer is de meest gladde afwerkingsvorm.

 • Gecombineerde afwerking

  Combinaties zijn ook mogelijk. Het patroon van het vlinderen blijft zichtbaar en voelbaar, wat uw betonvloer een karakteristieke uitstraling geeft. Ook de anti slip eigenschappen van uw betonvloer blijven behouden. Ideaal voor gebruik aan het zwembad.

Onze specialiteit is ter plaatse gestort beton met de nadruk op waterdichtheid

Oprit in beton

Als u voor uw oprit een oplossing zoekt die niet alleen duurzaam, maar ook onderhoudsvriendelijk is, komt u al snel uit bij beton. Een oprit in beton zorgt bovendien voor een strakke en moderne uitstraling. De naadloze afwerking zorgt er voor dat onkruid en mos zich moeilijk kunnen vasthechten, waardoor uw oprit in beton – ook bij regenweer – zijn anti slip eigenschappen behoudt.

Betonvloer laten gieten? Reken op een vakman!

Wanneer het gieten van uw betonnen oprit of terras niet volledig volgens de regels van de kunst gebeurt, loopt u het gevaar dat uw betonplaat zal barsten of scheuren. Kies daarom steeds voor een vakman wanneer u beslist om een vloerplaat in beton te laten gieten. Meer dan 25 jaar ervaring en hopen vakkennis maken van Van Linden bvba de geschikte partner om uw terras of oprit in beton te plaatsen.

Oprit of terras in beton – prijs per m²

Een oprit of terras in gepolierd beton kan zeer snel geplaatst worden. Omdat beton lokaal geproduceerd wordt, is ook de materiaalkost een stuk lager dan bij traditionele alternatieven. De prijs van uw gepolierde betonvloer is vooral afhankelijk van de gewenste dikte, de gekozen bewapening, de uiteindelijke oppervlakte en eventuele hindernissen. Dankzij onze uitgebreide expertise kunnen we iedere opdracht op voorhand perfect inschatten en u een transparante prijs per m² voorleggen voor uw terras of oprit in beton. Onze klanten prijzen ons om onze hoogkwalitatieve en efficiënte oplevering.

Geïnteresseerd?

Vul onderstaande formulier in en ontvang geheel vrijblijvend uw offerte op maat.

  Uw gegegevens
  Uw project  • Gelieve enkel de relevante documenten toe te voegen
  • Maximum bestandsgrootte 4MB
  • Toegestane bestandstypes: pdf, xls, doc, jpg, gif, png

  Velden met een * zijn vereist

  Waarom u kiest voor Van Linden bvba

  • 25 jaar ervaring
  • Bouwkundig ingenieur
  • Meewerkend patroon
  • Efficiënte werkwijze
  • Snelle uitvoering van de werken