Betonvloer
Betonnen vloerplaat aan scherpe prijzen

Als u een betonvloer wil laten storten, rekent u op de uitgebreide expertise van Van Linden bvba. Een betonnen vloerplaat aan een scherpe prijs? Dat is onze garantie!

Een betonvloer biedt een heleboel voordelen. Betonvloeren zijn snel geplaatst, relatief goedkoop, naadloos, vergen een minimum aan onderhoud en zijn bovendien verkrijgbaar in een heleboel afwerkingen. Om die reden worden betonvloeren vandaag de dag zowel bij industriële als residentiële toepassingen gestort.

Voordelen van een betonvloer

 • Snel geplaatst
 • Goedkoop
 • Naadloos
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Aanpasbaar aan uw voorkeuren

Betonvloer voor de industrie

In de meeste fabriekshallen wordt voor een betonvloer gekozen omdat die supersnel geplaatst kan worden. Bovendien is een industrievloer sterk genoeg om er wagens en zelfs vrachtwagens op te laten rijden. Doet er zich toch schade voor? Bijvoorbeeld door omvallende zware stukken. Dan zal de schade aan de industrievloer veel beter meevallen dan bij een traditionele tegelvloer. Ook voor het herstellen van uw industrievloer zal u veel goedkoper uitkomen dan bij traditionele vloeren.

Meer info over industrievloeren

Betonvloeren voor de landbouw

We zijn niet uitsluitend actief in de industrie. Ook voor de landbouwsector zijn we de aangewezen partner voor betonwerken. Een heleboel landbouwers deden ondertussen beroep op onze vakmensen voor het storten van betonnen vloerplaten (mestopslag, roostervloeren, …), betonnen kelders (mestkelders, waterbekkens, …) of keerwanden.

Meer info over betonvloeren voor landbouw

Gepolierde betonvloer voor parkeergarages

Ook wanneer u een gepolierde betonvloer wil laten storten in een parkeergarage bent u bij Van Linden bvba steeds aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en diepgaande expertise op vlak van gegoten betonvloeren, maken van ons de aangewezen partner om een gepolierde betonvloer in uw parkeergarage te leggen.

Meer info over betonvloeren voor parkeergarages

Polybeton voor uw woonkamer

Polybeton (gepolierde betonvloer) wordt vandaag de dag meer en meer gelegd in residentiële woningen. Het ruwe karakter van deze betonvloer spreekt bij velen eigenaars tot de verbeelding. Het feit dat een betonvloer erg makkelijk te onderhouden is, is natuurlijk mooi meegenomen. De exacte dikte van uw polybeton vloer is makkelijk te bepalen. Ook de uitvoering van uw vloer is volledig aanpasbaar aan uw interieur.

Waar polybeton in het begin vooral gebruikt werd in minimalistische, moderne interieurs, wordt het vandaag de dag meer en meer toegepast in landelijke woningen en bij renovatieprojecten.

Meer info over polybeton

Betonnen vloerplaat voor uw oprit, tuin of terras

Beton is steeds een goede oplossing voor uw oprit, tuin of terras. Zeker sinds de prijzen van natuursteen en hout de hoogte in gingen, zien we een serieuze toename in de populariteit van betonnen opritten, terrassen en tuinpaden.

Omdat beton makkelijk te onderhouden is en bovendien ook goed bestand is tegen vriestemperaturen, is een betonnen vloerplaat vaak de meest geschikte keuze.

Meer info over beton voor uw oprit, tuin of terras

Betonvloer aan een scherpe prijs

Van Linden bvba is al 25 jaar de referentie voor allerhande betonvloeren. We ontwikkelden een efficiëntere werkwijze voor het storten van beton, waardoor we u steeds de scherpste prijzen kunnen bieden voor uw betonvloer.

Geïnteresseerd?

Vul onderstaande formulier in en ontvang geheel vrijblijvend uw offerte op maat.

  Uw gegegevens
  Uw project  • Gelieve enkel de relevante documenten toe te voegen
  • Maximum bestandsgrootte 4MB
  • Toegestane bestandstypes: pdf, xls, doc, jpg, gif, png

  Velden met een * zijn vereist

  Waarom u kiest voor Van Linden bvba

  • 25 jaar ervaring
  • Bouwkundig ingenieur
  • Meewerkend patroon
  • Efficiënte werkwijze
  • Snelle uitvoering van de werken